Vissen

Koi Sierkarpers

Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit behandelen van koi. Deze sierkarpers worden meestal thuis door ons onderzocht, zodat wij ook een goed beeld krijgen van de vijver, de filter, de visbezetting en de waterkwaliteit. Toch is het ook mogelijk om met een vis naar de praktijk te komen. Zorg dan voor een goed transport van de vis in niet te veel water, met veel lucht erboven. Vul een schoon flesje met vijverwater, zodat wij de waterkwaliteit toch kunnen beoordelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Andere Specialismen

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Landhorst is sinds september 2005 gesitueerd in het pitoreske landschap de Peel in het oosten van Noord-Brabant, ingesloten door plaatsen als Boxmeer, Gemert en Uden.

De kliniek wordt geleid door dierenarts Rob Heijmans. Daarnaast wordt hij ondersteund door dierenartsen en praktijkmanager Loes Jans en de assistentes Ibolya van Brussel, Luka de Groot, Annemieke Graste en Imke van de Hoven.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten, hun huisdier en ons team van dierenartsen en paraveterinaire assistentes.

Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, als geestelijk als sociaal goed met een persoon gaat, ditzelfde geldt tevens voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Maar ook de eigenaar welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg staat we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding, overigens één van de sterkste vormen in de natuur. Dat is onze missie!