Fish Pharma

Fish Pharma shop

Fish Pharma is ontwikkeld door een team van zeer deskundige dierenartsen op het gebied van visgeneeskunde. Naast jarenlange ervaring op het gebied van visgeneeskunde zijn al onze producten ontwikkeld met behulp van laboratorium en veldstudies. Dit is de basis voor een unieke reeks van vismedicijnen, welke gemaakt en gebruikt worden door de experts en specialisten in de siervisbranche.

Behalve marketing en research kunnen onze dierenartsen u ook van dienst zijn bij het adviseren en eventueel behandelen van visziekten op onze kliniek of ter plaatse bij uw vijver.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Andere Specialismen

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Landhorst is sinds september 2005 gesitueerd in het pitoreske landschap de Peel in het oosten van Noord-Brabant, ingesloten door plaatsen als Boxmeer, Gemert en Uden.

De kliniek wordt geleid door dierenarts Rob Heijmans. Hij wordt ondersteund door dierenartsen Cedric Wens, Juul Heggen, Agata Stajniak en Chantal Groenewegen en de assistentes Harriëtte van Laake, Ibolya van Brussel, Kim de Vocht en Imke van den Hoven. Loes Jans is werkzaam als praktijkmanager.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau, en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten en hun huisdieren.

Met welzijn wordt bedoeld dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met een persoon. Ditzelfde geldt voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Ook de eigenaar, welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg van het dier, staan we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding (overigens één van de sterkste vormen in de natuur). Dat is onze missie!