Keuring paarden

Paarden keuring

Bij Dierenkliniek Landhorst kunt u ook terecht voor de aan- of verkoopskeuring van uw paard of eventueel in het kader van de verzekering van uw paard. Wij zijn bevoegd om paarden te keuren en kunnen dit bij u thuis of bij ons op de kliniek doen.

De keuring bestaat kan bestaan uit de klinische en röntgenologische keuring. Daarbij kan de keuring worden uitgebreid naar de wensen van de opdrachtgever.Er kunnen bijvoorbeeld ook rontgenfoto’s van de hals of de rug gemaakt worden. In het kader van duursport als endurance of aangespannen sport, bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om bloedanalyses uit te voeren voor en na de keuring. Ook kan op verzoek een echo gemaakt worden van de pezen. Wij beschikken ook over een bronchoscoop voor cornageonderzoek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Andere Specialismen

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Landhorst is sinds september 2005 gesitueerd in het pitoreske landschap de Peel in het oosten van Noord-Brabant, ingesloten door plaatsen als Boxmeer, Gemert en Uden.

De kliniek wordt geleid door dierenarts Rob Heijmans. Daarnaast wordt hij ondersteund door dierenartsen en praktijkmanager Loes Jans en de assistentes Ibolya van Brussel, Luka de Groot, Annemieke Graste en Imke van de Hoven.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten, hun huisdier en ons team van dierenartsen en paraveterinaire assistentes.

Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, als geestelijk als sociaal goed met een persoon gaat, ditzelfde geldt tevens voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Maar ook de eigenaar welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg staat we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding, overigens één van de sterkste vormen in de natuur. Dat is onze missie!