Oprichter Rob Heijmans
wil je iets te vertellen!

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Landhorst is sinds september 2005 gesitueerd in het pitoreske landschap de Peel in het oosten van Noord-Brabant, ingesloten door plaatsen als Boxmeer, Gemert en Uden.

De kliniek wordt geleid door dierenarts Rob Heijmans. Hij wordt ondersteund door dierenartsen Cedric Wens, Juul Heggen, Agata Stajniak en Chantal Groenewegen en de assistentes Harriëtte van Laake, Ibolya van Brussel, Imke van den Hoven, Kim de Vocht, Sanne Uni, Lotte van Berlo en Cloé van Rooij. Loes Jans is werkzaam als praktijkmanager.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau, en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten en hun huisdieren.

Met welzijn wordt bedoeld dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met een persoon. Ditzelfde geldt voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Ook de eigenaar, welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg van het dier, staan we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding (overigens één van de sterkste vormen in de natuur). Dat is onze missie!