We hebben recent een bijscholing gevolgd van Virbac over hun hoogwaardige HPM voeding, en we zijn onder de indruk! Vanaf nu is deze voeding beschikbaar in onze kliniek.

Waarom kiezen voor HPM voeding? Hier zijn enkele voordelen:

VOEDING VOOR UW CARNIVOOR 🐶🐱

VETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die ontwikkeld is om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Deze unieke range is gebaseerd op een laag koolhydraat – hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw huisdier.

TOT WEL 10 GEZONDHEIDSVOORDELEN

Dankzij het nutritionele profiel en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een onderhoudsvoeding. Het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en gezondheid ondersteunen.

VETERINARY HPM:

Geef uw huisdier wat het van nature wil: een carnivoor dieet. Zo ondersteunt u een goede gezondheid.

VAN NATURE ZEER SMAKELIJK

Honden waarderen gewoonweg de smaak. Door de formulering, die een hoog gehalte dierlijke eiwitten bevat, vinden honden en katten het van nature zeer smakelijk.
Kom langs in onze kliniek voor meer informatie en ontdek hoe HPM voeding kan bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw huisdier. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste voeding voor uw trouwe viervoeter.
Tot snel!