Demi Derksen

Paraveterinair

Hoii! Ik ben Demi. Geboren en wonend in Boxmeer. Vanaf mijn 3e wist ik zeker dat wat ik ook later ging doen, het moest iets met dieren zijn. Nu ben ik eindelijk zover!

Thuis ben ik opgegroeid met huisdieren. Of het nu een hond, konijn of cavia was, ons gezin was nooit compleet zonder een dier. Ook ben ik dol op paarden en rij ik vanaf mijn 9e al graag paard.

Vanaf mijn eerste stage bij Dierenkliniek Landhorst in februari 2023, wist ik dat ik hier helemaal op mijn plek was. Toen ik aan het einde van mijn stage de vraag kreeg of ik hier wilde blijven, had ik mijn antwoord meteen klaar. Absoluut! Vanaf dat moment zijn jullie mij tegen gekomen in Landhorst op de zaterdagen en in de vakanties. In mei 2024 mag ik afstuderen van de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistent Sprint aan Yuverta Den Bosch. Vanaf juni 2024 zullen jullie mij voornamelijk op de maandag, dinsdag en vrijdag tegen komen in Uden en op de zaterdag in Landhorst.

Ik heb veel zin om mezelf binnen de kliniek verder te mogen ontwikkelen en hoop veel te leren van niet alleen van onze artsen en assistentes, maar ook van onze lieve patiënten en klanten.

Tot snel in Uden of Landhorst!